exit
The Powerpuff Girls

The Powerpuff Girls 

Sortare

Se afișează 1 - 17 din 17 elemente

Totul a început în laborator, unde chimistii INGLOT au combinat tehnologii avansate și formule bogate cu culori deosebite. Această combinație de succes a dus la lansarea unor produse excepționale  pentru o femeie modernă care să-i accentueze puterea.

Profesorul Utonium a folosit un amestec de „zahăr, condimente și tot ce este frumos” cu o substanță misterioasă numită „Chemical X” pentru a crea fetițe drăguțe cu superputeri care protejează lumea de rău.

Inspirat de Blossom, Bubbles and Buttercup, Colecția INGLOT Powerpuff Girls include produse precum palete pentru fard de ochi, rujuri, luciuri pentru buze, highlighter, fard de ochi pigmentat, contur de ochi gel și geanta de machiaj The Powerpuff Girls.

Fiecare fată este dedicată unor produse specifice care pot fi folosite pentru a crea un look inspirat din caracterul și trăsăturile ei unice.

Dacă alegeți Team Bubbles, Team Blossom sau Team Buttercup. Accesați produsele Team Awesome care se potrivesc fiecărui personaj și vă completează aspectul într-un mod perfect.

Colecția INGLOT Powerpuff Girls reprezintă 18 produse funcționale, care vin în ambalaje super comode și drăguțe.
Culorile și texturile lor permit a crea cele mai fantastice aspecte și a adauga un pic de distracție machiajului tău de zi cu zi.

Se afișează 1 - 17 din 17 elemente