exit
The Star In You

The Star In You 

Sortare

Se afișează 1 - 3 din 3 elemente

Scoate la iveală vedeta din tine cu colecția noastră bogată de culori pe bază de sclipici pentru față, corp și unghii. De la podium până la covorul roșu, artiștii de machiaj folosesc aplicări creative pentru sclipici, pentru a accentua pielea strălucitoare și pentru a exprima individualitatea. Colecția Star in You prezintă farduri de pleoape strălucitoare, oje pentru unghii și sclipici pentru corp într-o serie de nuanțe metalice și scânteietoare pe care fără îndoială le-ați văzut la vedete.
Colecția cuprinde:
Șase farduri de pleoape INGLOT AMC Pure Pigment. Lăuda-te cu culori intense datorita unui procent ridicat de pigment. Utilizează aparte sau în combinație cu baza de machiaj și alte farduri de pleoape pentru a crea o serie de efecte. Amestecă cu Duraline pentru a crea o formulă rezistentă la apă.
Cinci sclipici pentru corp INGLOT. Reflectă lumina, adăugând culoare și dimensiune. Acest sclipici ultra fin poate fi folosit pe unghii, buze și pe tot corpul. Amestecă cu Duraline pentru a crea o formulă rezistentă la apă.
Patru oje de unghii INGLOT. Asigura durabilitate și un luciu puternic cu termen scurt și mediu de uscare.

Se afișează 1 - 3 din 3 elemente