exit

Set de pensule Marmură Roșie (7 buc)

05/0011/7

preț:  890,00 MDL

DESCRIERE PRODUS

O husă roșie elegantă și comodă, cu 7 pensule esențiale. Periile sun confecționate din păr sintetic de cea mai bună calitate. Perfect pentru machiajul ochilor și feței, pentru aplicarea produselor pulbere sau cu formulă cremoasă. Perfect în calitate de cadou. Portabil. Un must-have absolut în geanta de machiaj.

Setul include (de la dreapta la stânga):

1. O perie perfectă pentru a aplica pudra pulbere, presată sau pentru conturarea feței. De asemenea se potrivește pentru bronzant pudră. Datorită firelor sale pufoase, peria asigură un finisaj foarte natural și moale.

2. O perie unghiulară, pentru o conturare ușoară. Aplicați bronzerul deasupra pomeților cu partea lată a periei, apoi amestecați produsul cu mișcări circulare. Această perie se potrivește bine și pentru fard de obraz!

3. O perie multifuncțională, perfectă pentru aplicare blush, highlighter, primer sau fond de ten cu acoperire ușoară. Poate fi utilizată pentru conturare sau aplicarea pudrei.

4. O perie mare pentru machiajul ochilor, perfectă pentru aplicarea fardului de pleoape de bază. Poate fi utilizată pentru aplicare concealer și anticearcăn.

5. O perie clasică pentru machiajul ochilor. Asigură o aplicare precisă. Perfectă pentru fard de ochi puternic pigmentat.

6. O perie universală, perfectă pentru a amesteca fardurile tale preferate. Poate fi folosită pentru a crea smoky eyes.

7. O perie bine conturată, perfectă pentru a crea linii precise sau pentru a aplica produse pentru sprâncene.

Recenzii

Scrie o recenzie

Set de pensule Marmură Roșie (7 buc)

Set de pensule Marmură Roșie (7 buc)