exit

Corector-Iluminator Duo (2 în 1)

preț:  240,00 MDL

DESCRIERE PRODUS

Acest produs impermeabil are 2 componente: un concealer cu acoperire puternică, cu o finisare sub formă de pulbere și un highlighter cremos, pentru o iluminare subtilă a pielii.
Corectorul ascunde decolorările și imperfecțiunile pielii, și face tenul mai uniform. Aplicatorul comod, cu un burete moale, permite o aplicare ușoară și precisă în zonele delicate sub ochi precum și în alte părți ale feței. O formulă ușoară, cremoasă cu extract de șofran împiedică crearea încrețiturilor și înfundarea porilor. Îmbogățită cu vitamina E, emolienți și celule din tulpină edelweiss, acest concealer netezește și hidratează pielea.

Aplicarea iluminatorului bogat în pigmenți HD, dă pielii un efect de strălucire naturală. Pensula delicată permite o aplicare precisă pe pomeți, arcurile sprâncenelor sau linia cupidului pe buze. Efectul de iluminare este asigurat de extractul de șofran, care în plus hidratează și netezește pielea.

Ambalajul comod, minimalist, se potrivește bine în pungi de machiaj și portfarduri mici. Și permite o corecție rapidă a machiajului la o petrecere, în oficiu, la o întâlnire sau în timp ce călătoriți. Ambele componente pot fi folosite individual sau pot fi combinate împreună.

6,6 ml

Recenzii

Scrie o recenzie

Corector-Iluminator Duo (2 în 1)

Corector-Iluminator Duo (2 în 1)