exit

Iluminator Glow On

preț:  220,00 MDL

DESCRIERE PRODUS

Luați produsele preferate de machiaj oriunde mergeți!

Mini versiuni comode ale produselor must have se potrivesc la fiecare geantă pentru cosmetice sau portfard, economisind spațiu și sunt perfecte în timpul călătoriei.

SCLIPEȘTE cu INGLOT Glow On Highlighter! Obțineți o iluminare cu efect 3D datorită pigmenților pearl, care atrag și dufuzează lumina. Evidențiați părțile strategice ale feței sau folosiți ca un accent final pentru machiajul de buze sau ochi, pentru a crea un finisaj metalic îndrăzneț.

Formula cremoasă gel, îmbogățită cu extract de piersică, asigură o aplicare ușoară și lasă o peliculă iluminantă, oferind un efect de strălucire. Indiferent dacă preferați o iluminare subtilă sau o iluminare îndrăzneață Glow On Highlighter permite construirea acoperirii, așa că depinde de dumneavoastră cum doriți să străluciți. Produsul se adaptează bine la machiaj, iar efectul său durează ore întregi. Amestecați cu fondul de ten sau crema preferată, sau încercați ca un primer de față pentru a obține un efect de piele radiantă și strălucitoare. Amintiți-vă de clavicule și umeri pentru ca să strălucească și ei.

Deși e ascuns într-un ambalaj mic, acest produs puternic are mult de oferit. Luați-l cu voi într-o călătorie sau puneți-l în portfardul de seară - în orice caz, se potrivește peste tot!

8 ml

Recenzii

Scrie o recenzie

Iluminator Glow On

Iluminator Glow On