exit

Parfum Freedom System

preț:  110,00 MDL

Acest produs nu mai este in stoc

DESCRIERE PRODUS

Colecția de 5 parfumuri de fructe şi florale cremoase este o inovație în sistemul Freedom de la INGLOT.Parfumurile rafinate cu note ușoare, proaspete pot fi folosite separat sau combinate pentru a crea propria compoziție unică de parfumuri. Un supliment ecologic reutilizabil alb şi elegant va fi perfect pentru orice geantă sau poșetă - o veste excelentă pentru cei care sunt în deplasare.

MOSC PURPURIU
În notele predominante de parfum Purple Musk observăm bergamot, iederă și salvie, care trec la note moderate ale stânjenelului, iasomiei, trandafirului și o bază de scorțișoară, mosc și boabe tonka.

FRUCT VERDE
Parfumul Green Fruit se deschide cu notele de lapte de nucă de cocos, prune și lotus, cu note moderate de crin, heliotrop și orhidee, completate cu note de bază de lemn de cedru, chihlimbar și vanilie.

MANDARIN STRIVIT
Parfumul Mandarin Crush are note predominante de clementină, pomelo și măr care se combină cu note moderate de magnolie, floare de piersică și iasomie, urmate de note de bază de mosc, lemn alb și ambrette.

CHIHLIMBAR APRINS
În parfumul Bright Amber, notele predominante de citrice, bergamot și mandarine se combină cu note moderate de frezie, iasomie și floare de vanilie, care trec în note de chihlimbar și scorțișoară.

GOLDEN WOOD
Parfumul Golden Wood se deschide cu notele de caise, portocale și fructe de pădure combinate cu note de flori de portocale, osmanthus și bujor, urmate de note de miere și boabe tonka.

2.3 g

Recenzii

Scrie o recenzie

Parfum Freedom System

Parfum Freedom System