exit

Cremă All In Eye

03/0130/1

preț:  350,00 MDL

DESCRIERE PRODUS

Pielea din jurul ochilor necesită o atenție specială și o îngrijire subtilă în lupta cu cearcanele și umflăturile nedorite. All In Eye Cream ajută la reducerea optică a acestor imperfecțiuni cu cofeină încapsulată și o compoziție de ulei de cacao, extract de ascofil nodosum, ulei de semințe de struguri și micro-alge de clorella.

Complexele polizaharide și gluco-oligozaharide, îmbogățite cu alginat și propanediol pe bază de plante oferă senzația de ridicare instantanee. Pentru a îmbunătăți efectul, acidul hialuronic și vitamina B3 îmbunătățesc vizual elasticitatea, flexibilitatea și fermitatea pielii. Crema ajută la păstrarea hidratării corespunzătoare a pielii tale și o protejează împotriva pierderilor excesive de umiditate, lăsând senzația de revitalizare.

Prezența uleiului de chia și exopolizaharid natural reduce aspectul îmbătrânirii pielii și a ridurilor mici. În timp ce utilizați produsul, vă puteți bucura de aspectul sănătos al pielii dvs. cu o atingere netedă și moale și o structură îmbunătățită vizual. Îmbogățit cu un complex de vitamine ECF și oligozaharid alfa-glucan, All In Eye Cream protejează pielea împotriva factorilor externi.

Bucurați-vă de avantajele cremei All In Eye sub ochi, pe pleoape și sub sprâncene, chiar dacă pielea dvs. este sensibilă.

15 ml

Recenzii

Scrie o recenzie

Cremă All In Eye

Cremă All In Eye