exit

Ulei pentru față Dream Drop (30ml)

02/0072/3

preț:  530,00 MDL

Acest produs nu mai este in stoc

DESCRIERE PRODUS

 Realizarea visului tău de piele perfect netedă, cu riduri vizual reduse, va fi mai ușoară cu uleiul Dream Drop. Vitamina C îmbogățește produsul cu proprietățile sale benefice și dă o senzație de piele iluminată.

 Nu este nevoie decât de o picătură pentru a perfecționa rutina zilnică de îngrijire a pielii pentru beneficii pe termen lung. Indiferent de tipul ei, pielea dumneavoastră necesită o îngrijire excepțională, iar cu o doză zilnică de ulei de față aceasta e foarte ușor. Puterea uleiurilor atent selectate, concentrate într-o singură sticlă, așteaptă cu nerăbdare să vă satisfacă așteptările privind îngrijirea pielii. Fără a afecta nivelul pH-ului pielii, acest ulei deasemenea îmbunătățește vizual elasticitatea și flexibilitatea pielii.

 Aplicați individual sau utilizați cu serul de zi hidratant și serul de noapte revitalizant pentru a intensifica efectul asupra pielii. Combină cu fondul de ten sau baza pentru machiaj preferată pentru a îmbunătăți consistența și pentru o aplicare ușoară. Uleiul de rozmarin completează produsul cu un miros natural și subtil.

Produsul este ușor absorbit, iar pielea nu rămâne grasă.

Fără coloranți.

Potrivit pentru pielea sensibilă.

30 ml

Recenzii

Scrie o recenzie

Ulei pentru față Dream Drop (30ml)

Ulei pentru față Dream Drop (30ml)