exit
InglotLab - îngrijirea și hidratarea pielii primăvara

InglotLab - îngrijirea și hidratarea pielii primăvara

Primăvara mult așteptată se apropie în sfârșit și își marchează prezența. După o iarnă lungă și înghețată, tenul nostru are nevoie de o hidratare și hrană intensă. Pentru a îndeplini aceste cerințe, Inglot Lab a creat colecția a trei creme speciale.

Hidratarea - cheia pentru pielea radiantă și iluminată.

Fiecare cremă este creată pentru a satisface nevoile individuale ale pielii, condiționată de stilul de viață sau de factorii externi, cu care trebuie să ne confruntăm în fiecare zi.

Crema de zi pentru față Ultimate Protection protejează pielea de efectele negative ale radiațiilor electromagnetice emise de telefoanele mobile. Uleiul Tsubaki, complexul de alge și uleiul de semințe de cireșe, încetinește procesul de îmbătrânire, asigurând un nivel adecvat de hidratare.

Crema de zi pentru față Evermatte Protection îmbogățită cu extract de entanthia chlorantha și ulei de sâmbure de caise păstrează secreția de sebum sub control și limitează vizibil porii măriți. Uleiul de cocos întărește bariera de protecție și previne pierderile excesive de apă.

Crema de noapte pentru față Intense Recovery are grijă de piele în timp ce dormi. Întărește delicat pielea și o hidratează pe o durată lungă de timp. Compoziția bogată a ingredientelor alese cu grijă, inclusiv uleiurile de semințe de căpșuni și chia, reduc semnificativ vizibilitatea ridurilor. Prin îmbunătățirea hidratării și a elasticității, semnele de îmbătrânire a pielii sunt reduse la minimum.

Seria Inglot Lab oferă o oportunitate unică de a combina împreună toate produsele de îngrijire a pielii. Colecția de creme se armonizează perfect cu uleiurile și serul, care sun deja disponibile în magazinele noastre și online. Puteți combina aceste produse pentru a obține cele mai bune beneficii pentru îngrijirea pielii.

Aveți grijă de pielea dvs. în fiecare zi!

Îngrijirea eficientă a pielii necesită consecvență. Rețineți, utilizarea zilnică a produselor de îngrijire a pielii, create special pentru a satisfacerea nevoilor pielii, vă va oferi efectul potrivit. Un element foarte important al îngrijirii zilnice este și îndepărtarea machiajului. Îndepărtați cu atenție machiajul și lăsați pielea să respire liber, mai ales în timpul somnului.

Nu uitați de micile ritualuri zilnice pentru a vă bucura de un ten frumos și radiant.

Distribuie acest articol: