exit
Fondul de ten - cum alegem?

Fondul de ten - cum alegem?

Gama de produse INGLOT include 8 tipuri de fond de ten într-un număr impresionant de peste 130 de nuanțe. Alege unul perfect pentru tine și lasă-l să rămână în punga ta de machiaj pentru totdeauna.

Dacă vă place machiajul subtil cu tenu pielii mai degrabă echilibrat, decât cu acoperire a imperfecțiunilor, atunci încercați Fondul de ten Cremă sau Fondul de ten Everlight Mousse, care oferă o acoperire foarte fină. Această textură delicată vă va permite să vă bucurați de o piele impecabilă fără efectul de acoperire completă.

Aveți un ten pretențios, predispus la imperfecțiuni minore? Căutați un fond de ten care vă va oferi o acoperire perfectă și un aspect natural în același timp, fără efect de mască? În funcție de tipul de piele, puteți încerca Fondul te ten Cremă AMCFondul te ten Cremă YSM sau puteți încerca Fondul de ten Beautifier.

Căutați o fond de ten cu o acoperire puternică pe termen lung? Alegeți Fondul te ten HD Perfect CoverupFondul de ten Solid sau Pudra Cremă Freedom System. Aceste produse sunt recomandate atât pentru machiajul zilnic, cât și pentru sesiunile foto profesionale.

Dacă nu sunteți sigur de alegerea dvs., cereți asistența unui consultant în magazinele INGLOT, care va fi mai mult decât bucuros să vă ofere sfaturi valoroase.

Distribuie acest articol: