exit
Descoperiți strălucirea JLO (Jennifer Lopez)

Descoperiți strălucirea JLO (Jennifer Lopez)

Inspirați-vă cu noua colecție Jennifer Lopez INGLOT disponibilă din 26 aprilie pe jenniferlopezinglot.com, în magazinele Inglot și online.

"Colecția pe care am creat-o împreună cu Inglot conține toate produsele mele necesare în culorile mele preferate. Avem totul, de la rimel, rujuri, gene, fard de obraz, fard de pleoape și bineînțeles ... bronzuri", a spus Lopez. "Ceea ce cred că este unic și interesant e Paleta Freedom System - care vă permite să creați o paletă personalizată ce conține produsele și culorile specifice de care aveți nevoie. Acum nu mai e nevoie să cumperi acel set de 5 farduri de ochi pentru a obține acea singură culoare pe care o dorești!"

Jennifer a lucrat foarte îndeaproape cu producătorul de cosmetice la fiecare aspect al colecției, incluzând gama de nuanțe, campania de promovare, ambalajele și chiar numele produselor, care sunt inspirate de cariera sa, cum ar fi "Bronzantul Boogie Down" și "Iluminatorul Livin' ". Fiind o stea mondială cu multe ocupații în afară de cea de mamă, Jennifer a construit linia pentru femeile asemenea ei, care sunt întotdeauna în mișcare. Colecția de produse permite femeilor să își creeze un aspect unic, indiferent dacă se dorește un aspect natural în timpul zilei sau unul extraordinar seara, inspirat de stilurile iconice ale lui Jennifer.

"Nu am fi putut avea un partener mai bun decât Jennifer. Ea este o adevărată vizionară în frumusețe", spune Grzegorz Inglot, vicepreședintele Inglot SUA. "Pe lângă faptul că are un stil grozav, Jennifer este de asemenea un expert în domeniul frumuseții. După ani de muncă cu cei mai buni în acest domeniu, are o viziune unică asupra a ceea ce-și doresc femeile și a produselor care sunt necesare pentru a crea acea strălucire deosebită care a făcut-o faimoasă.