exit

Luciu de buze - Volum sporit Me Like

preț:  260,00 MDL

DESCRIERE PRODUS

Dă buzelor un aspect mai plin cu luciul Me Like Volumizing Lip Gloss.

Obține volum maxim cu acest luciu, care face ca buzele să pară mai pline. Atrage toate privirile datorită efectului 3D fascinant și a conturului îmbunătățit. Produsul reduce vizibilitatea semnelor de îmbătrânire a buzelor prin îmbunătățirea conturului și volumului. Utilizați-l regulat, cel puțin două săptămâni, pentru a obține efectul de volum de lungă durată. Târziu pentru întâlnire? Nu vă faceți griji, produsul oferă efect instantaneu al buzelor mai pline pentru toate sărutările de noapte.

În funcție de efectul final pe care doriți să îl obțineți, fie un finisaj transparent cu particule strălucitoare sau o acoperire completă cu particule scânteietoare.

Me Like Volumizing Lip Gloss răsfăță buzele cu proprietăți hidratante care împiedică pierderea excesivă de umiditate. Bucurați-vă de senzația de confort și de buzele moi, cu o flexibilitate și elasticitate îmbunătățită.

Un aplicator mare și cu o formă bine potrivită permite o aplicare precisă și uniformă. Folosiți individual sau peste rujul preferat sau peste HD Lip Tint Matte, pentru a adăuga luciu.

4,8 ml

Recenzii

Scrie o recenzie

Luciu de buze - Volum sporit Me Like

Luciu de buze - Volum sporit Me Like