exit

Set TRAVEL SIZE 1

08/0004/06

preț:  550,00 MDL 385,00 MDL

Atenție: Ultimele articole în stoc!

DESCRIERE PRODUS

Luați produsele preferate de machiaj oriunde mergeți!

Mini versiuni ale produselor cosmetice, foarte comode, trebuie să se potrivească la fiecare portfard, economisesc spațiu și sunt perfecte în timpul călătoriei.

Ulei de față Sunrise Drop (TRAVEL SIZE)
9 ml

Obțineți o doză imensă de hidratare intensă și energie pentru pielea dvs. cu ulei de față Sunrise Drop. O compoziție atent aleasă de uleiuri diminuează vizual semnele secreției de sebum (ulei de jojoba), lăsându-ți pielea mătăsoasă, moale și netedă (ulei de sâmburi de vișine și măr alpin).
Utilizați produsul din mers datorită dimensiunii sale potrivite pentru călătorie și continuați-vă rutina zilnică. Vezi produsele mini disponibile și creează seturile tale perfecte de călătorie.

Cremă de față pentru protecția de zi (TRAVEL SIZE)
10 ml

Formula inovatoare a Cremei de față Ultimate Day Protection, îmbogățită cu glicogen de origine marină protejează pielea împotriva influenței negative a factorilor externi. Acidul hialuronic și uleiul de tsubaki asigură un nivel adecvat de hidratare, o flexibilitate și elasticitate a pielii îmbunătățite vizual.
Utilizați produsul din mers datorită dimensiunii sale potrivite pentru călătorie și continuați-vă rutina zilnică. Vezi produsele mini disponibile și creează seturile tale perfecte de călătorie.

Cremă intensă de recuperare de noapte (TRAVEL SIZE)
10 ml

Îngrijirea intensă în timp ce dormiți este posibilă cu Intense Night Recovery Face Cream. Îmbogățită cu ingrediente active îmbunătățește aspectului pielii tale. Semințele de căpșune și uleiurile de semințe de chia reduc vizual semnele îmbătrânirii pielii oferind un efect de hidratare de lungă durată. Extractul de aloe vera oferă o senzație de regenerare.
Utilizați produsul din mers datorită dimensiunii sale potrivite pentru călătorie și continuați-vă rutina zilnică. Vezi produsele mini disponibile și creează seturile tale perfecte de călătorie.

Apa Micelară (25 ml)
25 ml

Ca cunoscător al îngrijirii pielei sau doar un începător care explorează drumul către pielea frumoasă, știți deja cât de importante sunt curățarea, tonifierea și eliminarea machiajului. Inglot Lab Micellar Water facilitează transformarea acestor trei activități într-un singur pas. Datorită moleculelor micelare, care funcționează ca magneții pentru murdărie - toate impuritățile, și excesul de sebum sunt îndepărtate fără a lăsa pielea uscată, sau cu particule lipicioase rămase. Ai încredere în beneficiile acelor particule miraculoase, așa cum francezii renunță tot mai des la utilizarea apei curgătoare în favoarea apei micelare. Prezența uleiului de babassu, a betainei și a extractului de șofran îmbogățesc produsul cu proprietăți hidratante.

Îngrijește-ți pielea în timp ce îndepărtezi chiar și machiajul rezistent la apă, uitând de scrub sau folosirea apei curgătoare. Formula în sine este suficient de blândă pentru toate tipurile de piele. În timp ce utilizați Micellar Water, nivelul dvs. de pH natural este restabilit, elasticitatea pielii se îmbunătățește vizual și vă bucurați de senzația de piele moale și netedă.

Amintiți-vă că pielea dvs. necesită îngrijire pe tot parcursul zilei, de aceea, folosiți Micellar Water dimineața, după ce vă treziți pentru beneficii de hidratare și tonifiere. Seara îndepărtați tot machiajul pentru a vă lăsa pielea să se odihnească și să vă pregătiți pentru o altă zi provocatoare. Nu trebuie să vă întrerupeți rutina în timp ce călătoriți, deoarece produsul este disponibil și la dimensiuni mici. Luați o sticlă cu apă micelară la sala de sport pentru a vă pregăti pielea pentru exerciții exhaustive și lăsați-vă pielea să se odihnească de la machiajul inutil în aceste condiții. În timp ce călătoriți, folosiți-l ca un produs de reîmprospătare sau de curățare, fără riscul de duritate variabilă a apei. Dacă sunteți fan al genelor false, nu trebuie să vă faceți griji pentru starea lor, deoarece produsul este blând și pentru ele. Tratează utilizarea apei micelare ca un ritual plăcut și nu o corvoadă.

Înmoaie un tampon de bumbac într-un produs și masează-l ușor în piele în mișcare circulară, relaxează-te și bucură-te de o piele hidratată cu aspect sănătos.

Recenzii

Scrie o recenzie

Set TRAVEL SIZE 1

Set TRAVEL SIZE 1