exit

Set TRAVEL SIZE 2

08/0004/07

preț:  600,00 MDL 300,00 MDL

Atenție: Ultimele articole în stoc!

DESCRIERE PRODUS

Luați produsele preferate de machiaj oriunde mergeți!

Mini versiuni ale produselor cosmetice, foarte comode, trebuie să se potrivească la fiecare portfard, economisesc spațiu și sunt perfecte în timpul călătoriei.

Ulei de față Dream Drop (TRAVEL SIZE)
9 ml

Adăugați o viață nouă pielii dvs. cu uleiul de față Dream Drop. Reduceți aspectul îmbătrânirii pielii datorită uleiurilor de semințe de căpșuni și de chia. Vitamina C îmbogățește produsul cu proprietățile sale benefice.
Utilizați produsul din mers datorită dimensiunii sale potrivite pentru călătorie și continuați-vă rutina zilnică de ten. Verifică produsele mini disponibile și creează seturile tale perfecte de călătorie.

Ser de Zi pentru hidratare (TRAVEL SIZE)
10 ml

Serul de zi hidratant, cu spectrul său larg de îngrijire a pielii, protejează pielea și asigură efectul de lungă durată al hidratării profunde, îmbunătățește vizual elasticitatea, flexibilitatea și tensiunea. Ingrediente de primă calitate, cum ar fi complexul de microalge și extractul de perle negre, dau o hidratare adecvată, în timp ce peptidele bioactive, acidul hialuronic și exopolizaharida îmbunătățesc vizual elasticitatea pielii și reduc vizibilitatea ridurilor. Complexul de vitamine E, C, F lasă senzația de confort.
Utilizați produsul din mers datorită dimensiunii sale potrivite pentru călătorie și continuați-vă rutina zilnică de ten. Verifică produsele mini disponibile și creează seturile tale perfecte de călătorie.

Ser revitalizant nocturn (TRAVEL SIZE)
10 ml

Ser revitalizant de noapte cu formula sa bogată și o selecție atentă a ingredientelor active îngrijește pielea dvs. în timp ce dormiți. Extractul de Edelweiss, peptidele bioactive, acidul hialuronic și exopolizaharida ajută la consolidarea și netezirea vizuală a pielii. Ridurile nedorite și liniile fine devin mai puțin vizibile, iar flexibilitatea este îmbunătățită vizual. Coenzima Q10 și vitamina E îmbogățesc serul cu proprietăți antioxidante.
Utilizați produsul din mers datorită dimensiunii sale potrivite pentru călătorie și continuați-vă rutina zilnică de ten. Verifică produsele mini disponibile și creează seturile tale perfecte de călătorie.

Apa Micelară (25 ml)
25 ml

Ca cunoscător al îngrijirii pielei sau doar un începător care explorează drumul către pielea frumoasă, știți deja cât de importante sunt curățarea, tonifierea și eliminarea machiajului. Inglot Lab Micellar Water facilitează transformarea acestor trei activități într-un singur pas. Datorită moleculelor micelare, care funcționează ca magneții pentru murdărie - toate impuritățile, și excesul de sebum sunt îndepărtate fără a lăsa pielea uscată, sau cu particule lipicioase rămase. Ai încredere în beneficiile acelor particule miraculoase, așa cum francezii renunță tot mai des la utilizarea apei curgătoare în favoarea apei micelare. Prezența uleiului de babassu, a betainei și a extractului de șofran îmbogățesc produsul cu proprietăți hidratante.

Îngrijește-ți pielea în timp ce îndepărtezi chiar și machiajul rezistent la apă, uitând de scrub sau folosirea apei curgătoare. Formula în sine este suficient de blândă pentru toate tipurile de piele. În timp ce utilizați Micellar Water, nivelul dvs. de pH natural este restabilit, elasticitatea pielii se îmbunătățește vizual și vă bucurați de senzația de piele moale și netedă.

Amintiți-vă că pielea dvs. necesită îngrijire pe tot parcursul zilei, de aceea, folosiți Micellar Water dimineața, după ce vă treziți pentru beneficii de hidratare și tonifiere. Seara îndepărtați tot machiajul pentru a vă lăsa pielea să se odihnească și să vă pregătiți pentru o altă zi provocatoare. Nu trebuie să vă întrerupeți rutina în timp ce călătoriți, deoarece produsul este disponibil și la dimensiuni mici. Luați o sticlă cu apă micelară la sala de sport pentru a vă pregăti pielea pentru exerciții exhaustive și lăsați-vă pielea să se odihnească de la machiajul inutil în aceste condiții. În timp ce călătoriți, folosiți-l ca un produs de reîmprospătare sau de curățare, fără riscul de duritate variabilă a apei. Dacă sunteți fan al genelor false, nu trebuie să vă faceți griji pentru starea lor, deoarece produsul este blând și pentru ele. Tratează utilizarea apei micelare ca un ritual plăcut și nu o corvoadă.

Înmoaie un tampon de bumbac într-un produs și masează-l ușor în piele în mișcare circulară, relaxează-te și bucură-te de o piele hidratată cu aspect sănătos.

Recenzii

Scrie o recenzie

Set TRAVEL SIZE 2

Set TRAVEL SIZE 2