exit

Set de machiaj Holiday Promises

08/0003/38

preț:  450,00 MDL

DESCRIERE PRODUS

Dacă sunteți în căutarea unui mic cadou sau a unui supliment personal la un cadou mai mare de Crăciun, Setul Holiday Promises este alegerea potrivită. Un duo extrem de armonios este format din rimelul Promise Star Edition și rujul LipSatin în nuanța universală Secret Nude. Indispensabile în fiecare geantă de machiaj, vor aduce multă bucurie tuturor iubitorilor de machiaj.

Achiziționând într-un set economisiți:

Ruj LipSatin Nude Secret
4,5 g

Simțiți magia acestui moment special, încercați cel mai bine vândut ruj LipSatin într-un bej nou fascinant - Secret Nude. Formula cremoasă și mătăsoasă acoperă și înmoaie perfect pielea delicată a buzelor, dându-le o senzație de hrană și regenerare. Bogat în emolienți și pigmenți speciali, oferă un finisaj satinat, făcând buzele mai pline și conturul lor clar subliniat. Compoziția ingredientelor cu uleiuri de vitamina E, cireșe, argan, caise și miez de nucă de cocos netezește, îmbunătățește elasticitatea și hidratarea buzelor, protejează împotriva factorilor externi.

Rimel Promise Star Edition
7,5 ml

Promisiunea de Crăciun va fi îndeplinită de Promise Mascara, disponibilă într-un ambalaj elegant în ediție limitată Holiday Star. Sărbătoriți acest timp și bucurați-vă de efectul genelor extrem de lungi și groase, cu fiecare fir de gene despărțit aparte și ondulat natural. Peria precisă permite o aplicare convenabilă și desparte perfect genele de la rădăcini până la capete. Formula impermeabilă a rimelului nu se murdărește, astfel încât vă puteți bucura de ochi atrăgători mai multe ore în șir, fără a fi nevoie de corecții. Produsul este potrivit pentru persoanele cu ochi sensibili. Îmbogățit cu vitamina E, are un efect pozitiv asupra stării genelor și asigură un efect de durată.

Recenzii

Scrie o recenzie

Set de machiaj Holiday Promises

Set de machiaj Holiday Promises