exit

Set de machiaj Holiday Wishes

08/0003/39

preț:  450,00 MDL

DESCRIERE PRODUS

Setul Holiday Wishes, care conține rimelul negru intens Promise Star Edition și rujul LipSatin Red Kiss într-o nuanță de roșu intens, vor împlini visele tale de machiaj senzual frumos. Acest duo armonios poate fi atât un cadou simbolic, cât și un complement la un cadou de Crăciun mai mare.

Achiziționând într-un set economisiți:

Rujul LipSatin Red Kiss
4,5 g

Săruturile roșii să domnească în acest Crăciun! Rujul roșu clasic este un element indispensabil machiajului de Crăciun. Este asociat cu eleganță și feminitate. Descoperă noua sa culoare senzuală în cea mai vândută formulă LipSatin! Rujul neted și matasos acoperă și înmoaie perfect pielea delicată a buzelor, lăsând o senzație de hrană și regenerare. Bogat în emolienți și pigmenți speciali, oferă un finisaj satinat, făcând buzele mai pline și conturul lor clar subliniat. Compoziția ingredientelor pe bază de vitamina E, cireș, argan, caise și ulei de nucă de cocos netezește, îmbunătățește elasticitatea, hidratarea și protejează împotriva factorilor externi.

Rimel Promise Star Edition
7,5 ml

Promisiunea de Crăciun va fi îndeplinită de Promise Mascara, disponibilă într-un ambalaj elegant în ediție limitată Holiday Star. Sărbătoriți acest timp și bucurați-vă de efectul genelor extrem de lungi și groase, cu fiecare fir de gene despărțit aparte și ondulat natural. Peria precisă permite o aplicare convenabilă și desparte perfect genele de la rădăcini până la capete. Formula impermeabilă a rimelului nu se murdărește, astfel încât vă puteți bucura de ochi atrăgători mai multe ore în șir, fără a fi nevoie de corecții. Produsul este potrivit pentru persoanele cu ochi sensibili. Îmbogățit cu vitamina E, are un efect pozitiv asupra stării genelor și asigură un efect de durată.

Recenzii

Scrie o recenzie

Set de machiaj Holiday Wishes

Set de machiaj Holiday Wishes