Set de machiaj pentru ochi PERFECT EYE LOVER

BC-00003536
Mărește imaginea
in stoc
400.00 
Pune o întrebare
Pretul in puncte: 400 point

Dimensiuni: 184 x 71 x 26 mm

Setul conține:

Creion Kohl 01

1,2 g

Un creion de ochi foarte pigmentat, pentru a defini delicat ochii, lăsând în același timp un aspect catifelat. Moale și suplu pentru o amestecare ușoară, acest creion formează rapid  un finisaj rezistent la apă, întindere și transfer. Ingredientele active oferă un efect de hidratare. Aplicați pe linia pleoapei de jos pentru a obține un efect de evidențiere a ochilor.

Promise Mascara

7,5 ml

Simțiți-vă frumoasă cu gene îmbunătățite în mod natural, de la rădăcină până la vârfuri, datorită celui mai recent must-have, Promise Mascara. Bucurați-vă de efectul de lungă durată al genelor mai lungi și mai groase. O perie precisă permite aplicarea uniformă, lăsând genele perfect separate și ondulate fără aglomerații. Acest rimel rezistent la apă nu face fulgi, nu murdărește și nu lasă urme pe pleoape. Formula îmbogățită cu vitamina E îți îngrijește genele și este potrivită pentru ochii și pielea sensibilă.

Aplicați un singur strat pentru un efect super subtil, sau aplicați în două sau trei straturi pentru un efect mai dramatic.