Set de machiaj Holiday Dream

BC-00001409
Mărește imaginea
in stoc
790.00 
Pune o întrebare

Un vis de sărbătoare se poate împlini cu setul unic de machiaj Holiday Dream. Acest cadou unic conține produse cu un decor special: paleta Make a Wish! rimel Promise Freedom System, ruj LipSatin Nude Secret și o pungă de catifea. Toate produsele se află într-o cutie elegantă cu imprimeu auriu. Culorile universale, selectate cu grijă, ale fardurilor și rujului vor fi pe placul fiecărui iubitor de machiaj.

Setul conține:

Ruj LipSatin Nude Secret
4,5 g

Simțiți magia acestui moment special, încercați cel mai bine vândut ruj LipSatin într-un bej nou fascinant - Secret Nude. Formula cremoasă și mătăsoasă acoperă și înmoaie perfect pielea delicată a buzelor, dându-le o senzație de hrană și regenerare. Bogat în emolienți și pigmenți speciali, oferă un finisaj satinat, făcând buzele mai pline și conturul lor clar subliniat. Compoziția ingredientelor cu uleiuri de vitamina E, cireșe, argan, caise și miez de nucă de cocos netezește, îmbunătățește elasticitatea și hidratarea buzelor, protejează împotriva factorilor externi.

Rimel Promise Star Edition
7,5 ml

Promisiunea de Crăciun va fi îndeplinită de Promise Mascara, disponibilă într-un ambalaj elegant în ediție limitată Holiday Star. Sărbătoriți acest timp și bucurați-vă de efectul genelor extrem de lungi și groase, cu fiecare fir de gene despărțit aparte și ondulat natural. Peria precisă permite o aplicare convenabilă și desparte perfect genele de la rădăcini până la capete. Formula impermeabilă a rimelului nu se murdărește, astfel încât vă puteți bucura de ochi atrăgători mai multe ore în șir, fără a fi nevoie de corecții. Produsul este potrivit pentru persoanele cu ochi sensibili. Îmbogățit cu vitamina E, are un efect pozitiv asupra stării genelor și asigură un efect de durată.

Paletă de farduri pentru ochi Make a Wish Freedom System
6,6 g

Îndeplinește-ți dorința de Crăciun cu Make a Wish! Patru farduri de pleoape cu nuanțe calde, plasate într-o cutie elegantă, este o idee minunată pentru un cadou de succes. Culorile grijuliu selectate, pigmentarea puternică și textura fardurilor sunt setul perfect care vă va permite să creați un machiaj complet, radiant. Dimensiunile reduse ale paletei vă vor permite să o încadrați în orice pungă sau geantă de machiaj. Ea va fi, de asemenea, perfectă pentru călătorii. Odată ce ați folosit fardurile, puteți reumple paleta cu alte două produse preferate din colecția Freedom System.

Pungă Star Catcher
19,5 x 15 cm

Oferiți-le celor dragi ceea ce își doresc într-o pungă elegantă din velur, decorată cu stele aurii. O pungă de catifea, închisă cu o bandă subțire, poate deveni ulterior o modalitate practică de a stoca produsele tale cosmetice, bijuteriile sau alte obiecte mici. Fiind utilă și atunci când călătoriți.