exit

Noutăți

Fondul de ten - cum alegem?

Fondul de ten - cum alegem?

Gama de produse INGLOT include 8 tipuri de fond de ten într-un număr impresionant de peste 130 de nuanțe. Alege unul perfect pentru tine și lasă-l să rămână în punga ta de machiaj pentru totdeauna. Dacă nu sunteți sigur de alegerea dvs., cereți asistența unui consultant în magazinele INGLOT, care va fi mai mult decât bucuros să vă ofere sfaturi valoroase.
InglotLab - îngrijirea și hidratarea pielii primăvara

InglotLab - îngrijirea și hidratarea pielii primăvara

Primăvara mult așteptată se apropie în sfârșit și își marchează prezența. După o iarnă lungă și înghețată, tenul nostru are nevoie de o hidratare și hrană intensă. Pentru a îndeplini aceste cerințe, Inglot Lab a creat colecția a trei creme speciale. Fiecare cremă este creată pentru a satisface nevoile individuale ale pielii, condiționată de stilul de viață sau de factorii externi, cu care trebuie să ne confruntăm în fiecare zi.
CONCEPTUL INOVATIV - FREEDOM SYSTEM

CONCEPTUL INOVATIV - FREEDOM SYSTEM

Proiectat pentru persoanele pasionate de machiajul unic, care are aspect original și bine planificat. Sistemul Freedom este inovator și vă permite să păstrați produsele preferate de machiaj într-o paletă comodă. Acest sistem revoluționar este o alternativă la paletele obișnuite, oferindu-vă o alegere liberă de culori și produse!