Set De Perii CHOCOLATE

BC-00003704
Mărește imaginea
în stoc
1400.00 lei
Pune o întrebare
Prețul în puncte: 1400 puncte
Descriere

Un set de 10 perii de machiaj, vă permite să creați o imagine completă. Combinația de grămadă sintetică moale, mâner maro și vârf strălucitor nu numai că face periile frumoase într-o carcasă șic, dar oferă și o aplicare convenabilă și ușoară. Ideal pentru utilizare acasă și în timpul călătoriilor. Poate fi un cadou minunat pentru fiecare iubitor de machiaj.

1. Perie rotunjită pufoasă pentru aplicarea pudrelor presate și sfărâmicioase sau a fardului. Este potrivit chiar și pentru acoperirea unor suprafețe mari ale corpului (de exemplu, decolteul) cu bronzer și marcator.

2. O perie teșită care este ideală pentru aplicarea fondului de ten, Fard de obraz crem și bronzer. Ideal pentru aplicarea produselor cosmetice cu mișcări de bătaie. De asemenea, este ideal pentru conturare, mai ales cu o textură cremoasă.

3. Perie rotunjită pentru fard de obraz, bronz sau marcator. Se aplică cu precizie și amestecă perfect toate texturile.

4. Perie rotundă pentru aplicarea umbrelor și pulberii. 

5. Perie teșită pentru corector și fond de ten. Mare pentru crema de evidențiere și bronzer. Se amestecă perfect produsul cremos. Ideal pentru aplicarea mai detaliată a fondului de ten, adică în jurul nasului.

6. Perie plată pentru evidențiere. De asemenea, funcționează excelent cu pulbere sub ochi sau îndepărtarea umbrelor libere. Excelent pentru aplicarea produsului pe partea superioară a nasului și pe Arcul lui Cupidon.

7. Perie pentru umbre presate și cremoase. Excelent pentru umbrirea fardurilor de ochi și a creioanelor atât pe pleoapele superioare, cât și pe cele inferioare.

8. O perie rotundă mică pentru umbrire, umbrire și aplicarea umbrelor pe pleoapele superioare și inferioare. Părul moale și gros vă permite să aplicați produsele preferate în colțul interior al ochiului și în pliul pleoapei.

9. Peria teșită este ideală pentru aplicarea produselor pentru sprâncene precum pulberi, ceruri, geluri. Firele sale curbate, groase, dar delicate ajută, de asemenea, la evidențierea pleoapei inferioare și la trasarea unei linii perfecte de-a lungul liniei de plutire.

10. O perie pentru eyeliner cu gel, umbre libere și presate, produse cosmetice crem care necesită o mare precizie, precum și pentru evidențierea colțului interior al ochiului. Această perie este, de asemenea, recomandată pentru machiaj detaliat și pictura corporală.

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

Produse similare