Despre INGLOT

Fondată acum 30 de ani în Przemyśl, Polonia, INGLOT Cosmetics este acum unul dintre cei mai importanți producători de produse color cosmetice din lume. INGLOT are în prezent o prezență la toate evenimentele de frumusețe majore din întreaga lume, de la podiumurile Fashion Week până la scenele de muzică de televiziune și de pe Broadway.

Expansiunea internațională a INGLOT a început în 2006, odată cu deschiderea primului magazin franciză din Montreal, Canada. Creșterea rapidă și dezvoltarea companiei au dus în curând la apariția în aproape 80 de țări, inclusiv peste 600 de magazine de tip boutique în cele mai prestigioase locuri din lume, precum Times Square și Chelsea Market din NYC, The Dubai Mall, Westfield London, Plaza Carso din Mexico City , Piața Dundas din Toronto și multe altele. Saloanele INGLOT de asemenea sunt prezente în așa magazine populare ca Macy's din SUA, Sears în Mexic, Edgars în Africa de Sud, Sogo în Malaysia și Falabella în Chile.

INGLOT a reușit să combine cea mai recentă tehnologie științifică cu culori intense și vibrante. Fiecare produs este compus din ingrediente de înaltă calitate și este vândut la prețuri corecte. Toate cosmeticele INGLOT sunt fabricate în Uniunea Europeană, iar 95% din acestea sunt produse în fabricile proprii ale INGLOT.

O gamă largă de culori și o varietate impresionantă de produse este ceea ce face INGLOT să iasă în evidență. Gama cuprinde peste 1.500 de culori, cu peste 450 de moduri de perfecționare a buzelor, 600 de modalități de perfecționare a ochilor și peste 300 de moduri de a-ţi farda fața, în timp ce colecția extrem de bogata de oje pentru unghii este formata din până la 400 de nuanțe. Pietrele prețioase din coroana INGLOT sunt celebrul sistem Freedom, care oferă libertatea de a asambla palete personalizate pentru a satisface orice necesități artistice și revoluționara ojă de unghii ce respiră - O2M care asigură permeabilitatea apei și oxigenului . Oja de unghii O2M a fost creat special pentru sănătatea unghiilor - ea nu numai că este la modă și arată bine, dar face unghiile mai sănătoase și, prin urmare, chiar mai frumoase.

Mai mult ca atât, INGLOT colaborează în mod constant cu artiști de machiaj și consultanți de culoare renumiți pentru a aduce pe piață cea mai recentă culoare, textură și formă.

De peste 30 de ani ne concentrăm pe dezvoltarea constantă. Succesul local ne-a îndreptat la ideea introducerii brandului pe piața internațională. Începând cu anul 2006, locațiile pe hartă au înflorit atingând puncte de prestigiu mondiale. Amatorii de machiaj ne vor găsi pe 6 continente în aproape 700 de locații de la Oxford Street din Londra, Piazza del Duomo din Milano, Times Square din New York până la Grand Canal Shoppes din Las Vegas.

Fără sfială ne prezentăm la evenimente de top cum ar fi NYFW sau PFW care colaborează cu branduri de modă și designeri cum ar fi Kenzo, Michael Costello sau Francesco Scognamiglio.

Mai mult ca atât, suntem implicați în proiecte de mare amploare pe Broadway, inclusiv muzicale precum Mamma Mia, PIPPIN, The Lion King sau The Cripple of Inishmaan, pentru a numi doar câteva.

Ce face INGLOT atât de special? Produsele nostre - sunt mândria noastră! Combinând o tehnologie științifică cu culorile vii, prezentăm o abundență impresionantă de produse și culori de care te vei îndrăgosti. 95% din cosmetice și accesoriile de machiaj sunt fabricate în fabrica noastră performantă. Important este că ingredientele de înaltă calitate se conformează cu prețuri corecte.