Apă micelară (25 ml)

BC-00001442
Mărește imaginea
Nu e disponibil
50.00 lei
Pune o întrebare
Descriere

Fiind o expertă sau doar o începătoare care explorează calea către o piele frumoasă, știți deja cât de importante sunt curățarea, tonifierea și înlăturarea machiajului. Inglot Lab Micellar Water facilitează combinarea acestor trei activități într-un singur pas. Datorită moleculelor miceliare, care funcționează ca niște magneți pentru murdărie - toate impuritățile și excesul de grăsime sunt îndepărtate fără a lăsa pielea uscată, opacă sau lipicioasă. Aveți încredere în avantajele acestor particule miraculoase, cum și francezii renunță des la folosirea apei curgătoare în favoarea apei miceliare. Prezența uleiului de babassu, a betainei și a extractului de șofran îmbogățește produsul cu proprietăți de hidratare.

Îngrijește-ți pielea în timp ce îndepărtezi chiar și machiajul impermeabil, și uită de curățarea intensă sau folosirea apei curgătoare. Formula este suficient de blândă pentru toate tipurile de piele. În timp ce utilizați apă micelară, nivelul natural al pH-ului este restaurat, elasticitatea pielii se îmbunătățește vizual și vă puteți bucura de senzația de piele moale și netedă.

Țineți minte că pielea dumneavoastră necesită îngrijire pe tot parcursul zilei, de aceea utilizați apă micelară dimineața după ce vă treziți, pentru beneficii de hidratare și tonifiere. Seara, eliminați machiajul pentru a permite pielii să se odihnească și să se pregătească pentru o nouă zi dificilă. Nu este nevoie să vă întrerupeți rutina în timp ce vă deplasați, deoarece produsul este disponibil și în vas mic. Luați o sticlă de apă micelară la sală de sport pentru a vă pregăti pielea pentru exerciții istovitoare și lăsați-o să respire, eliberată de machiajul inutil pentru astfel de circumstanțe. În timp ce călătoriți, utilizați-o pentru reîmprospătare sau curățare fără a vă îngriji de variația durității apei. Dacă sunteți fană al genelor false nu este nevoie să vă faceți griji pentru starea lor, deoarece produsul este blând și pentru ele. Tratează folosirea apei miceliare ca un ritual plăcut, și nu o rutină.

Îmbibați un tampon de bumbac în produs și masați ușor în piele cu mișcări circulare. Relaxați-vă și bucurați-vă de pielea sănătoasă și hidratată.

25 ml

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

Produse similare