Picături De Bronz LET'S GET TAN Bronzing Drops

BC-00003666
Mărește imaginea
in stoc
380.00 Lei
Pune o întrebare
Pretul in puncte: 380 point

Să luăm picături de bronz pentru față și corp sub formă de ulei ușor vă va permite să obțineți efectul pielii tăbăcite în câteva ore după aplicare. Doar câteva picături sunt suficiente pentru a conferi pielii o nuanță delicată maro, iar dacă utilizați o cantitate mai mare, un bronz mai intens.

Urmați câteva sfaturi:
1. Înainte de a aplica Să ne bronzăm, hidratăm pielea cu o cremă de față și loțiune de corp.
2. Agitați bine flaconul cu picături în două faze pentru a obține o consistență uniformă.
3. Aplicați 2-3 picături uniform pe față pentru a obține un efect de bronz deschis sau 4-6 picături pentru un efect mai intens. 4. Când este aplicat seara, așteptați efectul dimineața. Efectul bronzării durează 2-3 zile. Pentru a spori efectul, utilizați picăturile în mod repetat.

- Câteva picături de Let ' s Get Tan amestecate cu crema sau loțiunea de corp preferată sunt suficiente pentru a obține un efect ușor de piele bronzată!
Formula ușoară este distribuită ușor și uniform pe piele, fără o senzație neplăcută de lipicioasă. Să luăm picături de bronz bronz din linia Inglot Lab sunt absorbite rapid și nu lasă pete pe haine și lenjerie de pat.
Imbogatite cu ingrediente Ingrijitoare precum: ulei din seminte de dovleac, vitamina E, coenzima Q10, picăturile au și proprietăți hidratante și hrănitoare.

Este recomandat pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă. Ideal pentru persoanele care nu doresc sau nu pot face plajă, dar visează la un bronz frumos, natural.

30 ml

Produse similare