Pudră pentru sculptare HD Freedom System

BC-00000801
Mărește imaginea
in stoc
180.00 
Pune o întrebare

Produsul perfect pentru a contura și a sculpta fața, punând în valoare cele mai frumoase trăsături și ascunzând imperfecțiunile. Având o formulă concentrata de pigmenți și o acoperire ușoară, se poate obține iluzia unei feți bine conturată fără prea mult produs.
Aplicarea și amestecarea cu o pensulă unghiulara 3P de la Inglot este ideală. Culorile mai deschise din colecție pot fi folosite pentru a lumina, a adăuga volum sau a accentua anumite trăsături, iar culorile mai închise pot fi folosite pentru a umbri sau ascunde trăsături, creând un efect de subțiere și lifting al feței.

Toate produsele Inglot HD conțin pigmenți HD. Ideale pentru folosirea zilnică aceste produse pot fi folosite și pentru filmări de înalta definiție HD, tenul arătând impecabil chiar și pe marele ecran.

Se găsește în sistemul Freedom. Sistemul unic Freedom System îți permite amestecarea și potrivirea produselor și a culorilor pentru a crea propria paleta personalizată de aproape orice mărime. Toate produsele Freedom System vin in palete reutilizabile, ecologice.

5.5

culoare:
505