Eyeliner lichid INGLOT PLAYINN WHAT A LINE!

BC-00004008
Mărește imaginea
în stoc
250.00 lei
FABULOUS PINK 13
Pune o întrebare
Prețul în puncte: 250 puncte
Descriere

Descoperiți potențialul creativ al tușului lichid pentru ochi INGLOT PLAYINN What a Line!. Peria flexibilă și subțire permite o aplicare foarte ușoară și o varietate de efecte - de la o linie precisă, clasică, la linii grafice mai puternice sau modele avant-gardiste. Formula puternic pigmentată oferă o culoare intensă de lungă durată încă de la prima aplicare. Alegeți din nuanțe clasice cu finisaj mat sau optați pentru un accent îndrăzneț cu efect metalic.

Experimentați cu diferite stiluri! Cu tușul de ochi What a Line! puteți desena atât o linie delicată pentru a sublinia subtil privirea, cât și să încercați un aspect mai puternic cu o linie largă, expresivă. Alegeți, jucați-vă, modificați în funcție de tendințe sau de stilul dumneavoastră unic. Aplicatorul precis al tușului pentru ochi asigură precizie și control ușor la fiecare aplicare, permițându-vă să creați exact linia pe care o doriți.

Tușul de ochi nu se demodează niciodată, iar tușul lichid este un must-have printre produsele de machiaj pentru ochi, așa că alegeți calitatea și culorile dovedite. Este ușor de îndepărtat și delicat pentru ochi. Nu se fărâmă, nu se întinde și nu se transferă pe pleoapă.

Caracteristici:

  • perfect pentru linii subțiri și grafice
  • oferă o culoare intensă și de lungă durată
  • formulă cu uscare rapidă
  • perie flexibilă și precisă

Aplicare: Desenați o linie pe pleoapă cu o mișcare ușoară. Modificați forma și grosimea în funcție de preferințele dumneavoastră. Lăsați să se usuce.



Recenzii

Irina Popova
Avantaje
Rezistență îndelungată, nu se estompează sau se întinde.
Dezavantaje
Nu sunt
Comentariu
Un must-have în trusa mea de machiaj. Îmi place că nu trebuie să-l reaplic pe parcursul zilei și că se menține perfect.
Ana Maria Popescu
Avantaje
Culori bogate, se aplică uniform, rezistență îndelungată.
Dezavantaje
Nu sunt
Comentariu
Nu este necesară o a doua aplicare pentru a obține culoarea dorită. Singurul dezavantaj micut este că poate fi puțin complicat să-l îndepărtezi complet, dar nu este ceva insuportabil.