Paleta "PlayInn" de la Inglot x BAE

BC-00004081
Mărește imaginea
în stoc
190.00 lei
Pune o întrebare
Prețul în puncte: 190 puncte
Descriere

Vă prezentăm paleta de farduri "PlayInn" de la Inglot x BAE, creată în colaborare cu bloggerița populară Klyostena! Această paletă va deveni un ajutor indispensabil pentru crearea unui machiaj de zi cu zi, dar și de seară.

Descrierea produsului:

  • Nuanțe universale: Paleta conține patru nuanțe de farduri, de la bej deschis la maro intens, ideale pentru crearea diverselor look-uri. Fiecare nuanță are o pigmentație ridicată și se estompează ușor.
  • Textură delicată: Fardurile au o textură mătăsoasă, care se aplică și se distribuie ușor pe pleoapă, fără a crea o senzație de greutate.
  • Rezistență: Fardurile asigură un acoperire de lungă durată, nu se fărâmă și nu se strâng pe parcursul zilei.
  • Iluminator efectuos: Setul include și un iluminator strălucitor, care va sublinia pomeții și va adăuga prospețime și strălucire feței.
  • Design elegant: Ambalajul viu și stilat al paletei "PlayInn" va decora trusa dvs. de machiaj și vă va oferi o stare de spirit excelentă de fiecare dată când o utilizați.

Paleta "PlayInn" de la Inglot x BAE este alegerea ideală pentru cei care apreciază calitatea, confortul și stilul în machiaj. Creați look-uri unice și experimentați cu culorile împreună cu "PlayInn"!

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii