Paleta "PlayInn" de la Inglot x BFF

BC-00004082
Mărește imaginea
în stoc
190.00 lei
Pune o întrebare
Prețul în puncte: 190 puncte
Descriere

Vă prezentăm paleta de farduri "PlayInn" de la Inglot x BAE, creată în colaborare cu bloggerița populară Klyostena! Această paletă este perfectă pentru crearea unor look-uri expresive și memorabile.

Descrierea produsului:

  • Diversitate de nuanțe: Paleta conține cinci nuanțe de farduri, de la bej delicat la negru intens, ideale atât pentru machiajul de zi, cât și pentru cel de seară. Aceste nuanțe pot fi folosite separat sau combinate pentru a crea look-uri unice.
  • Textură mătăsoasă: Fardurile au o textură moale și mătăsoasă, ceea ce asigură aplicarea și estomparea ușoară. Nu se fărâmă și se distribuie uniform pe pleoapă.
  • Durabilitate: Fardurile rezistente păstrează intensitatea culorii și nu se strâng pe parcursul zilei, chiar și în condiții de umiditate crescută.
  • Multifuncționalitate: Paleta include nuanțe mate și strălucitoare, permițând experimentarea cu diverse efecte și evidențierea frumuseții naturale a ochilor.
  • Design elegant: Ambalajul stilat și compact al paletei "PlayInn" va fi un excelent plus pentru trusa dvs. de machiaj. Este ușor de luat în călătorii sau de purtat în geantă.

Paleta "PlayInn" de la Inglot x BAE este o alegere excelentă pentru cei care doresc să fie mereu în centrul atenției. Permiteți-vă să experimentați cu machiajul și să creați look-uri unice cu "PlayInn"!

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii