Paletă magnetică exclusivă de machiaj - 40 YEARS OF CELEBRATING YOUR BEAUTY

BC-00003961
în stoc
790.00 lei
Pune o întrebare
Prețul în puncte: 790 puncte
Descriere

Paleta magnetică unică, creată pe baza iconicului Freedom System, conține un set de 4 umbre de ochi în nuanțe bej și maro și fard clasic. Nuanțele și texturile superbe vor face din paletă Asistentul tău de încredere în machiaj. Un look casual, un look de seară sau poate un machiaj proaspăt și radiant? Joacă-te cu nuanțe și creează machiaj perfect pentru orice ocazie.

O nuanță mată bej deschisă, neutră, este ideală ca umbră de bază și uniformizează perfect culoarea pleoapelor. O culoare maro intens, cu un finisaj mat, va ajuta la modelarea ochiului și va sublinia linia de creștere a genelor.

Bej ușor strălucitor, cald, cu particule roz, ideal pentru a crea un efect de evidențiere și pentru a sublinia colțul interior al ochiului.

Bronzul ușor metalic cu accente aurii va adăuga căldură și strălucire imaginii.
Culorile umbrelor se completează perfect, iar formula lor catifelată se amestecă ușor, permițându-vă să creați atât machiaj clasic în timpul zilei, cât și imagini uimitoare, saturate, cu ajutorul unei singure palete.

Blush revigorant

Aceste fard de obraz universal umbra cald vă va oferi un aspect sănătos, odihnit. Umbra roz strălucitoare delicată și formula pudră mătăsoasă afectează perfect pielea, dând o roșie ușoară și subliniind frumusețea naturală. Este ușor de aplicat, ușor de umbrit și vă permite să creșteți nivelul de intensitate. Adaugă puțină culoare feței tale, echilibrând între naturalețe și un accent mai bogat.

Paleta de nuanțe silver mirror atrage atenția prin designul său elegant și atemporal. Oferă o formă ideală de prezentare a produselor care merită un design unic. Un palet magnetic cu oglindă vă permite să înlocuiți produsele pe măsură ce sunt utilizate. Îl puteți completa din nou și din nou cu produsele cosmetice preferate din linia extinsă Freedom System INGLOT.

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

Produse similare