Set De Machiaj Pentru Buze - INGLOT 40 YEARS OF CELEBRATING YOUR BEAUTY

BC-00003968
Mărește imaginea
în stoc
450.00 lei
Pune o întrebare
Prețul în puncte: 450 puncte
Descriere

Acest kit elegant de machiaj pentru buze include două produse must have grozave: un ruj blând, radiant Kiss CATCHER, cu îngrijire blândă și un luciu de buze volumizant, care conține particule strălucitoare și oferă volum maxim buzelor tale.

Setul include:

KISS CATCHER RUJ ROZ PRAF 903

Rujul Kiss CATCHER 903 este o combinație de culoare delicată, strălucire moale și îngrijire blândă. Nuanța perfectă de roz pudră este foarte naturală și se armonizează perfect cu diferite tipuri de frumusețe. Acest ruj nu este doar un produs cosmetic care accentuează culoarea buzelor, ci și o mare grijă. Formula sa cremoasă plăcută, îmbogățită cu ingrediente hidratante, menține buzele moi și netede. Cu utilizarea regulată, starea lor se îmbunătățește și ea. Este un însoțitor indispensabil în machiajul zilnic și îngrijirea buzelor. Ambalajul rujului silver mirror shade atrage atenția printr-un design elegant și atemporal.
MI PLACE LUCIU DE BUZE VOLUMIZANT MAI TAI 54

Luciu de buze Me Like Volumizing Lip Gloss va menține buzele hidratate și le va proteja de pierderea excesivă de umiditate. Oferă confort și nutriție. Luciu de buze Me Like Volumizing Lip Gloss oferă buzelor moliciune și netezime, elasticitate excepțională și textură îmbunătățită optic. Oferă volum maxim cu un luciu care îți va face buzele și mai pline și mai voluminoase. Aplicatorul formei corecte asigură o distribuție precisă și uniformă a produsului. Folosiți luciul singur sau ca machiaj de buze finisant și accentuat.

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii