Set de machiaj pentru ochi Killer Couple

BC-00003535
Mărește imaginea
Nu e disponibil
450.00 lei
Pune o întrebare
Prețul în puncte: 450 puncte
Descriere

Dimensiuni: 130 x 110 x 27 mm
Greutate: 0,0876 kg

Fiecare dintre ele este super-produsul nostru, iubit de artiștii de machiaj din întreaga lume. Împreună creează o combinație letală care permite efectuarea unui machiaj periculos de atractiv.
Cheia unei linii perfecte este formula adecvată a produsului folosit – ușor de aplicat, cu culoare puternică, durabilă și fără pete. Perechea dintre cel mai popular AMC Eyeliner Gel 77 și Duraline oferă o linie intensă, rezistentă la apă, care va păstra culoarea vie și nu se va păta și nu va avea nevoie de retușuri timp de multe ore.
Seduce cu aspectul sufocant creat cu Killer Couple.

Setul conține:

Duraline
9 ml

Descoperiți posibilitățile nesfârșite cu INGLOT Duraline.
Acest lichid transparent poate fi amestecat cu orice produs de machiaj pentru a-i prelungi durabilitatea și pentru a-l transforma într-o formula impermeabilă. O picătură de Duraline  va spori culoarea și va face ca produsul să dureze mai mult.
Duraline poate transforma cu ușurință orice fard de ochi într-un eyeliner lichid. Produsul ușurează aplicarea fardurilor de ochi, sporind simultan culoarea. De asemenea, restabilește rapid și eficient consistența corectă a creionului de ochi și gel-ului pentru sprâncene.

AMC Eyeliner Gel 77
5,5 g

Pigmenții cu intensitate sporită oferă o acoperire ideală și culori bogate după o singură aplicare. Formula cremoasă și delicată se usucă până la un finisaj de lungă durată, rezistent la murdărire.
Rezistent la apă.

Sfaturi utile:
- Dacă doriți să ridicați colțul exterior al ochiului, concentrați-vă pe aripa creionului de ochi care extinde linia inferioară a genelor.
- Pentru un efect moale, întinde linia cu o perie precisă (17TL sau 13P).
- Pentru un efect expresiv trage linia și întinde-o pe pleoapa inferioară. Acest lucru va adăuga profunzime aspectului tău.
- Pentru un smokey eye pune creionul pe toată pleoapa și întinde-l cu un fard de pleoape negru mat.
- Dacă doriți să fiți mai precis cu aplicarea, aplicați produsul în pași mici. Sprijină-ți cotul de ceva pentru a avea o mișcare constantă.
- Dacă ceva a mers prost, folosește o cantitate mică de bază de machiaj profesională, pentru a corecta linia

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii