Set De Perii BRUSH TUBE MAKEUP SET

BC-00003531
in stoc
790.00 Lei
Pune o întrebare
Pretul in puncte: 790 point

Un set de perii sintetice de machiaj care vă permite să creați o imagine ideală.

Grămada moale, mânerul bej și vârful auriu creează nu numai confort excepțional atunci când se aplică machiajul, ci și o prezentare excelentă într-un tub elegant. Ideal pentru utilizare acasă și în timp ce călătoriți. Poate fi un cadou minunat pentru tine sau pentru cei dragi.

Setul conține o carcasă de perie și perii de machiaj.

1. O perie mare de machiaj moale, ideală pentru aplicarea pulberii libere și presate. Vă permite să aplicați rapid și ușor un bronzer sau un marcator pe părți mari ale corpului, inclusiv zona gâtului sau decolteului.
2. Perie moale de machiaj cu grămadă rotunjită, excelentă pentru aplicarea fardului, a marcatorului, precum și a bronzării sau a pudrei sub ochi. Potrivit pentru produsele cremă.
3. Peria de umbră are o formă rotunjită, asigură o aplicare precisă și crearea formei. Poate fi folosit și pentru a umbri umbrele pe pleoapa inferioară.
4. O perie moale de machiaj pufos pentru aplicarea umbrelor, pudrei sub ochi sau a marcatorului în zonele selectate ale feței.
5. O perie mică de machiaj, pentru aplicarea umbrelor pe pleoapa superioară și inferioară. Funcționează cel mai bine cu produse cremă, cum ar fi anticearcan, fard de ochi sau bază pentru ochi.
6. Perie de machiaj pe două fețe pentru ochi și sprâncene. Vârful curbat vă permite să aplicați cu precizie dermatograful și, de asemenea, ajută la evidențierea formei sprâncenelor. O perie mică poate fi utilizată pentru pieptănarea genelor și sprâncenelor sau pentru aplicarea rimelului, asigurând efectul genelor perfect separate.

Produse similare