Luciu de Buze Me Like Voluminizing Lip Gloss

BC-00004003
Mărește imaginea
în stoc
290.00 lei
PEACHY SHEEN 64
Pune o întrebare
Descriere

Dă buzelor un aspect mai plin cu luciul Me Like Volumizing Lip Gloss.

Obține volum maxim cu acest luciu, care face ca buzele să pară mai pline. Atrage toate privirile datorită efectului 3D fascinant și a conturului îmbunătățit. Produsul reduce vizibilitatea semnelor de îmbătrânire a buzelor prin îmbunătățirea conturului și volumului. Utilizați-l regulat, cel puțin două săptămâni, pentru a obține efectul de volum de lungă durată. Târziu pentru întâlnire? Nu vă faceți griji, produsul oferă efect instantaneu al buzelor mai pline pentru toate sărutările de noapte.

În funcție de efectul final pe care doriți să îl obțineți, fie un finisaj transparent cu particule strălucitoare sau o acoperire completă cu particule scânteietoare.

Me Like Volumizing Lip Gloss răsfăță buzele cu proprietăți hidratante care împiedică pierderea excesivă de umiditate. Bucurați-vă de senzația de confort și de buzele moi, cu o flexibilitate și elasticitate îmbunătățită.

Un aplicator mare și cu o formă bine potrivită permite o aplicare precisă și uniformă. Folosiți individual sau peste rujul preferat sau peste HD Lip Tint Matte, pentru a adăuga luciu.

Volum: 4,8 ml


Caracteristici

culoare:
PEACHY SHEEN 64
Recenzii

Elena Moiseco
Avantaje
Un efect de lungă durată pe buze si se fac voluminoase
Dezavantaje
Nu sunt
Comentariu
Unul din cele mai frumoase si efective lucii de buze pe care le folosesc, impecabil !