Fond de ten All Covered

BC-00001037
Mărește imaginea
în stoc
620.00 lei
LC 010
Pune o întrebare
Descriere

All Covered Face Foundation - o nouă formă de a demonstra că este posibil de a avea o piele impecabilă fără un efect de mască nedorit. Asigurând o acoperire perfectă, fondul de ten acoperă imperfecțiunile vizibile și echilibrează efectiv tonul pielii. Formula sa ușoară se aplică fără efort și lasă pielea cu un aspect natural și radiant.

Ingredientele special alese au grijă atât de piele, cât și de efectul final impecabil. Extrasul de șofran, peptidele bioactive și exopolizaharidul marin asigură îmbunătățirea elasticității pielii cu proprietăți de ridicare, netezire și hidratare. Extrasul de crin și vitamina E adaugă proprietăți protectoare și hidratante adiționale.

Caracterul său impermeabil și includerea formatorilor de pelicule benefice fac produsul durabil și potrivit pentru diferite condiții exterioare, cum ar fi sala de sport sau condițiile climatice calde și umede. Produsul permite obținerea unei acoperiri de la mediu la puternic, în funcție de aplicare și necesitățile individuale. Un ambalaj fără aer de 35 ml asigură siguranță microbiologică și o aplicare ușoară până la ultima picătură.

35 ml


Caracteristici

culoare:
LC 010
Recenzii

Nu au fost găsite recenzii