Ojă de unghii (8 ml)

BC-00001543
Mărește imaginea
Nu e disponibil
140.00 
244
Pune o întrebare

Manichiura ultra-strălucitoare este întotdeauna una dintre cele mai tari tendințe ale fiecărui sezon. Efectele spectaculoase pe care le puteți obține datorită particulelor sclipitoare îi inspiră pe artiștii de manichiură să creeze modele extraordinare, motiv pentru care unghiile strălucitoare nu devin niciodată plictisitoare și chiar te pot surprinde.

Indiferent dacă preferați să ieșiți în evidență sau sunteți mai degrabă un fan al manichiurii clasice, nu vă fie teamă să experimentați! Colecția de oje de unghii cu particule strălucitoare este o combinație a unei baze transparente cu particule multidimensionale de diferite dimensiuni, forme și culori.

Aplicați lacul de unghii direct pe placa de unghii și obțineți un efect subtil și strălucitor. Dacă doriți să obțineți o manichiură îndrăzneață, unică și atrăgătoare, aplicați pe unghiile deja vopsite în culoarea preferată. Datorită nuanțelor întunecate folosite anterior, particulele strălucitoare vor arăta ca cele mai frumoase decorațiuni de bijuterii. Formula permite utilizarea produsului și pe unghii cu gel și hibrid. Funcționează perfect cu alte oje de unghii INGLOT, precum și cu lacuri de bază și top coat.

8 ml

culoare:
244