INGLOT 40 YEARS OF CELEBRATING YOUR BEAUTY Lip Gloss Set

BC-00003967
Mărește imaginea
in stoc
450.00 Lei
Pune o întrebare
Pretul in puncte: 450 point

Setul de luciu de buze "Inglot 40 YEARS OF CELEBRATING your BEAUTY Lip Gloss Set" include trei dintre cele mai bune luciu de buze me LIKE Volumizing. 

Clar 62
Îndrăznește să subliniezi frumusețea naturală a buzelor tale cu luciul nostru transparent. Versiunea subțire și elegantă oferă o strălucire delicată, subliniind unicitatea buzelor tale.

MAI TAI 54
Dacă vă place efectul particulelor strălucitoare strălucitoare,atunci MAI TAI 54 cu un finisaj lucios este pentru dvs. Va oferi buzelor tale o strălucire extraordinară, va atrage atenția și le va oferi un aspect mai voluminos și mai radiant.

COSMOPOLITAN 52
Aceasta este o culoare universală care se combină perfect cu o varietate de imagini, oferind buzelor o strălucire delicată și prospețime. 

Alegeți volumul maxim al buzelor cu un luciu care vă va face buzele și mai pline și mai ferme. În funcție de efectul pe care doriți să îl obțineți, alegeți un finisaj subțire, transparent, umplut cu particule frumos strălucitoare sau pariați pe culoarea preferată care va oferi o acoperire volumetrică. 

Luciu de buze Me Like Volumizing Lip Gloss vă va menține buzele hidratate și le va proteja de pierderea excesivă de umiditate. Bucurați-vă de senzația de confort și buze hrănite, extrem de moi, cu elasticitate excepțională și textură îmbunătățită optic.

Aplicatorul formei corecte asigură aplicarea corectă și uniformă a produsului.