Fond te ten HD - Acoperire perfectă

BC-00001400
Mărește imaginea
in stoc
620.00 Lei
Pune o întrebare

Doriți să mascați defectele pe pielea cu probleme și să îi dați un finisaj mat impecabil? Pentru proprietarii Fundației hippo-alergene foundation hd perfect Coverup, aceasta nu este o problemă!

Avantajele Produsului:
Produsul are o bună capacitate de acoperire, care ascunde imperfecțiunile pe față și asigură o acoperire stabilă, uniformă, cu un finisaj catifelat. În plus, fundația are o serie de avantaje:
- Absoarbe și previne apariția excesului de sebum pe față.
- Uniformizează tonul feței, face pielea naturală și bine îngrijită.
- Se adaptează bine la culoarea pielii și acoperă perfect neregulile pielii și alte imperfecțiuni.
- Nu lasă pete pe haine.
- Are durabilitate ridicată.

Produsul este universal. Ideal pentru piele combinată, uleioasă și problematică. Dar poate fi folosit atunci când lucrați cu pielea normală sau uscată a feței. Pentru a face acest lucru, este suficient să hidratați suplimentar pielea înainte de utilizare.

Cum îi pasă? 
- Extractul de trufe albe din compoziție hidratează pielea, protejează împotriva factorilor de mediu nefavorabili și își păstrează echilibrul natural. 
- Vitamina E este un antioxidant celebru care nu numai că protejează împotriva radicalilor liberi, dar reduce și daunele cauzate de razele UVB pe piele. 
- Extract de microorganisme de adâncime Alteromonas extract de fermentație, care fac pielea sensibilă mai puțin susceptibilă la stimuli externi, crește rezistența la soare, protejează de razele UV, accelerează vindecarea microtraumelor și stimulează procesele de recuperare. 
- Pigmenții HD aliniază vizual textura pielii, permițând feței să arate impecabil, chiar și atunci când fotografiați la rezoluție înaltă.

Cum se aplică corect?
Aplicați pe pielea uscată și curată, peste un ser hidratant, cremă sau bază facială într-un strat subțire folosind o perie, burete sau vârful degetelor. Cu cât distribuiți mai repede, cu atât mai subțire va cădea.
culoare:
72